E71.RU E71.RU
Добро пожаловать, Гость! [ ИнфоБлокОбновленияУчастникиПравилаПоискFAQ-ЧаВо ] Регистрация недоступна • Вход RSS
Понедельник, 20.11.2017
Не думай о завтра - оно настанет только завтра (с) дятел Вуди
Страница 3 из 3«123
Модератор форума: Maggot 
Форум » Мобильный мир » English-speaking Forum » Hardware Discussion
Hardware Discussion
MaggotДата: Суббота, 13.09.2008, 18:45 | Сообщение # 51
Генерал-майор
Имя: Maggot
С нами с: 25.01.2008
Сообщений: 305
Награды: 1
Модель телефона: E71v45
Статус: Offline
Yes you've to read a FUBU! For x you can choose the version you need to downgrade it.

Gefunden auf einem neuseeländischen FTP-Server zu einer Zeit, als die meisten von euch noch nicht mal wussten, dass man Komputer mit K schreibt.
 
kisposiДата: Суббота, 13.09.2008, 20:54 | Сообщение # 52
Сержант
Имя: kisposi
С нами с: 06.09.2008
Сообщений: 24
Награды: 0
Модель телефона: EL71v45
Статус: Offline
I got this message:

Auto Ignition...
Boot not loaded!
Phone is in "Service Mode".
Boot released.

Bootkey is needed or not? Because I don't have it as the phone is brand new with FW41

 
MaggotДата: Суббота, 13.09.2008, 21:08 | Сообщение # 53
Генерал-майор
Имя: Maggot
С нами с: 25.01.2008
Сообщений: 305
Награды: 1
Модель телефона: E71v45
Статус: Offline
You need a Bootkey for every E71.

Gefunden auf einem neuseeländischen FTP-Server zu einer Zeit, als die meisten von euch noch nicht mal wussten, dass man Komputer mit K schreibt.
 
kisposiДата: Суббота, 13.09.2008, 21:13 | Сообщение # 54
Сержант
Имя: kisposi
С нами с: 06.09.2008
Сообщений: 24
Награды: 0
Модель телефона: EL71v45
Статус: Offline
I know, I used to have another EL71. This is also an EL71, but a brand new
But I can't calculate it in FW41. I have to downgrade.
Which I cannot do because of the phone does not allow it.
So what can I do? I have to use TP? I've never done it before


Сообщение отредактировано kisposi - Суббота, 13.09.2008, 21:57
 
huteuszДата: Вторник, 03.03.2009, 22:56 | Сообщение # 55
Генерал-лейтенант
Имя: Mateusz
С нами с: 18.01.2008
Сообщений: 490
Награды: 3
Модель телефона: e71v45 / cxt70v56
Статус: Offline
Hello. I have my cable DCA-100, PL-2303. I use drivers "PL2303 for Windows Vista" from e71.ru (As far as I remember)... but, when i am copying files via. SiMoCo, very often i can't even connect with it (Phone not found...). When i am copying files, i also sometimes get bluescreen. I am afraid, is this cable damaged? Or maybe the problem is in my computer? I don't want to apply any patches now. What should I do?
Bluescreen is IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

Thank you Guys!


:( siemens is dead
 
sim_emromДата: Вторник, 03.03.2009, 23:18 | Сообщение # 56
Человек
Имя: Сергей
С нами с: 04.05.2007
Сообщений: 1754
Награды: 41
Модель телефона: Xiaomi Redmi 3S
Статус: Offline
Hmm... Long time ago I used self-made 110-cable for patching. It was of terrible quality... And I got blue screen on my XP with it... So, I don't think there is drivers' problem. I think the cable is your problem shy But I can only suppose. Anyway, you can open connect-box to see and fix if there is something wrong...

Siemens A65 > LG G1800 > Siemens C75 > BenQ-Siemens E71 > BenQ-Siemens S68 > Motorola ZN5 > BenQ-Siemens EF81 > Samsung Spica i5700 > Samsung B5512 > Lenovo P770 > Samsung S5 Mini Duos > Alcatel Pop2 5042D > Xiaomi Mi 4i > Xiaomi Redmi 3S
Celeron 366MHz > Celeron 2266MHz > Athlon X2 6000+ > Intel Core i5 3450
Samsung Digimax A402 > Canon Powershot A460 > Panasonic Lumix FS42 > Sony Cyber-shot H55 > Nikon Coolpix S8200 > Sony NEX-F3 > Sony ILCE-6000
 
huteuszДата: Среда, 04.03.2009, 14:43 | Сообщение # 57
Генерал-лейтенант
Имя: Mateusz
С нами с: 18.01.2008
Сообщений: 490
Награды: 3
Модель телефона: e71v45 / cxt70v56
Статус: Offline
Maybe i can try to read fullflash? It will show the stability of cable. When reading of fullflash is corrupted, nothing should be wrong with phone? ;)

:( siemens is dead
 
huteuszДата: Среда, 22.07.2009, 20:47 | Сообщение # 58
Генерал-лейтенант
Имя: Mateusz
С нами с: 18.01.2008
Сообщений: 490
Награды: 3
Модель телефона: e71v45 / cxt70v56
Статус: Offline
Omg, i am now on holidays, and i use my e71 to connect with internet! :)
But the only problem is that, the cable rarely works OK..
When i connect it, it shows in phone "Tool-Box", sometimes "NONE". I put the end of cable in water, and the second too, and it works now...
Do You think that i should change cable?


:( siemens is dead
 
erwinpieroДата: Понедельник, 24.08.2009, 05:30 | Сообщение # 59
Полковник
Имя: erwin cahyadi
С нами с: 23.11.2007
Сообщений: 223
Награды: 0
Модель телефона: EL71v45, M65@CX70 v56, SX1v15
Статус: Offline
What do you mean by putting cable in to the water, does it's technically cure the problems? What's Your theory huteusz?

BenQ Siemens EL71 Firmware v45 lg03 | Map v41 | FFS v41
Siemens SL75 Firmware 52 lg03 | Map v39 | FFS v39
Siemens SX1 Firmware 15 International
Siemens M65@CX70 Firmware v56 lg03 | Map v56 | FFS v56
 
huteuszДата: Вторник, 08.09.2009, 17:12 | Сообщение # 60
Генерал-лейтенант
Имя: Mateusz
С нами с: 18.01.2008
Сообщений: 490
Награды: 3
Модель телефона: e71v45 / cxt70v56
Статус: Offline
Only the connector. It connects better after this... But.. now i don't care about this :)

:( siemens is dead
 
Форум » Мобильный мир » English-speaking Forum » Hardware Discussion
Страница 3 из 3«123
Поиск:
Использование материалов сайта возможно только при согласовании с администрацией